© 2019 by R-Plan, s.r.o. 

  • R-Plan, s.r.o.

Rodinný dům Řehořov

Novostavba v obci Řehořov je řešena jako přízemní rodinný dům, který však díky svým rozměrům naplňuje potřeby pro pohodlné užívání investora. Přízemní podlaží je rozděleno na dva funkční celky, z nichž jeden je využíván jako technické zázemí stavby s garáží pro dva osobní automobily a druhý pro bydlení. Celkem jsou v objektu umístěny 2 pokoje a ložnice, hygienické zázemí a společný obytný prostor s kuchyňským koutem a jídelnou. Prostory jsou rozšířeny o venkovní krytou terasu.

1/2

Slovo majitele:

Když jsem vybíral zpracovatele projektu mého domu,  dostal jsme doporučení na pana Ing. Chytala a oslovil ho s možností spolupráce. Od úvodního jednání po vyřízení stavebního povolení probíhalo vše v přátelské atmosféře a na profesionální úrovni. Finální návrh studie jsem měl ve velmi krátkém čase odsouhlasený a ve stejném tempu pokračovalo zpracování projektové dokumentace, vyřízení povolení stavby.  Proto společnost R-Plan vřele doporučuji.

Radek Fiala