Srub Lačnov

Srubový rodinný dům, který nabízí nejen prostory pro bydlení, ale zároveň je propojen s přístřeškem pro parkování automobilů. Praktické je toto řešení obzvláště v době nepříznivých povětrnostních vlivů, když klient může „suchou nohou“ odjíždět z domova za jakéhokoli počasí. Důraz byl kladen i na maximální prosklení obytné části do zahrady.        

 

Rodinný dům je navržen jako dvoupodlažní, přičemž přízemní část obsahuje prostorný obývák spojený s jídelnou a kuchyňským koutem, ložnici s vlastní koupelnou a šatnou, centrální koupelnu, spíž, předsíň, šatnu a technickou místnost.                     

 

V podkrovním podlaží jsou navrženy 3 pokoje, koupelna a šatna, jako prostor pro trávení volnočasových aktivit slouží i galerie, z které je krásný pohled do zahrady či skrze otevřený prostor do obytné části přízemního podlaží. Velmi příjemné se nám jeví optické rozdělení obytné a kuchyňské části kachlovými kamny, za kterými je navrženo ležení „za pecí“. 

1/1